VERANDERING

Zaterdag 23-10-2021

GEITENBOERDERIJ

Vandaag was het een hele andere dag dan gisteren. Hoe ik me voel van binnen. Een wereld van verschil. Ik was er vandaag, aanwezig in een hele fijne energie. Ik heb genoten van de buurvrouw we hebben heel fijn gekletst. Neefje Reier is hier logeren, we zijn bij Anna Haen geweest een daar heb ik de zus van de papa van mijn kinderen gezien en haar kinderen dat was heel erg fijn! Ze heeft echt een super mooi bedrijf Lovelylane, ze heeft gevraagd of ik een foto reportage van de makers wil maken. Wat een eer is dat. Het lijkt me geweldig!

Ik heb gisteren een nieuwe lens gekocht voor mijn camera, daarmee kan ik nog betere foto’s maken van dichtbij en ver weg. Dat ik voor haar een foto reportage mag maken is daarom een geweldig cadeau. Ik ga de goede richting op en dat voelt heerlijk. Het klopt de keuzen die ik maak.

POSITIEVE VARANDERING

Er gaan dingen veranderen en anders worden. In de positieve zin. Ik weet nog steeds niet helemaal hoe maar dat wordt wel steeds duidelijker. Ik leer echt door te doen. Nu ben ik bezig en kom ik van alles tegen. De ideeën blijven komen dat alleen al is een gevoel van een rijkelijk leven. Er is niet genoeg tijd om alles meteen te doen hihihihi…. Ik zou wel dag en nacht bezig kunnen zijn.

Ik probeer de tijd die ik heb zo goed mogelijk in te delen. Wil ook moeder zijn en met de kinderen zijn. Met mijn liefde, familie en vrienden. Dan is er natuurlijk ook een huishouden wat verzorging nodig heeft.

Soms weet je het gewoon, toch kan het dan nog lang duren. Als je dan terug kijkt begrijp je waarom, er was nog iets te leren en te onderzoeken daar waar je was. Wanneer je dan op een dag je keuze maakt dan is het, het juiste moment en de juiste keuze. Dan zorgt die ene keuze er voor dat er momentum ontstaat. Het is dan als of je wordt gedragen door de synchroniciteit.

Steeds meer vertrouwen. Zo belangrijk om deze momenten bewust te voelen, te ankeren. Een plek te geven in je systeem. Wanneer ik dan muziek luister die de staat waarin ik me voel weerspiegeld in geluid, versterkt die energie nog meer. Zo mooi is dat.

DROMEN WERKELIJKHEID MAKEN

Het is dus echt tijd om van mijn dromen werkelijkheid te gaan maken. Na al het opruimen van binnen is het zo ver. Een hele mooie plek maken online en op de aarde. Hoe die fysieke plek er precies uit gaat zien, waar dat is, wat ik daar allemaal wil gaan doen en met wie allemaal dat weet ik nog niet.

Ik ben hier en zal aanwezig zijn, de kansen nemen die voorbij komen. Het is als een groot avontuur een reis zonder te reizen. Een weg die zich ontvouwt onderweg.

Deze bijzondere tijden van transformatie vragen om verandering, van openheid, van liefde, ontvankelijkheid, van vertrouwen en van ondernemen. Trouw zijn aan jezelf, je gevoel en doen wat je voelt dat het beste is. Als we dat allemaal wat meer doen dan brengen we samen al zo veel verandering in de wereld.

Alle kleine dingen die we veranderen anders doen die brengen zo veel te weeg. We kunnen het vaak alleen niet allemaal zien. Toch is het zo.

ZIN IN DE TOEKOMSTIGE NU

Ik ben zo blij nu waar ik ben, ik heb zo veel zin in de toekomstige nu. In de heuvels en in de dalen. In het vallen en opstaan. Alle standen van de maan die komen en gaan. Eb en vloed de energie die iets met je doet. Allemaal verbonden aan het grote geheel, een ieder deel, uniek expressie.

Dankbaar voor Pien de buurvrouw. Dankbaar dat Reier bij ons is. Dankbaar dat we Marije hebben gezien dat ik haar kinderen heb gezien. Dankbaar dat we hebben mogen spelen bij de geitenboerderij. Dankbaar voor Noeki, Bo en Fedde dat ze zijn wie ze zijn. Dankbaar dat mijn liefde me steunt en me altijd inspireert de beste versie van mezelf te zijn. Dankbaar voor de kansen die er op mijn pad komen. Dankbaar voor de plek waar ik woon. Dankbaar ons huisje. Dankbaar voor mijn verbinding met moeder aarde.

Dankbaar dat ik deze mooie foto’s vandaag heb mogen maken e nu met jullie mag delen. Dankbaar dat je dit leest en ik hoop dat je mag voelen wat ik in mijn hart voel aan liefde.

Liefs en veel liefde voor jou

EEN BLIK VAN LIEFDE

ROEST
HUT
AVONTUUR
LIEFDE
ONDERWEG
EINDE