PRECIES EEN MAAND GELEDEN BEGONNEN

Maandag 15-11-2021

LUCINOVA BOOM
WAT ZIE JIJ?

Ja het is gewoon precies een maand geleden dat ik ben begonnen met mijn website/mijn blog. Wouw wat gaat dat snel. Wat is er veel gebeurd. In mijn binnen en buiten wereld.

Ik heb vanavond hardgelopen en het was heerlijk. Al meer dan een maand geleden was dat, (voor dat ik ziek werd.) Na het hardlopen ben ik het gein in gegaan en heb ongeveer 2 minuten in het water gehangen. Het was koud, ik vond het zo fijn. Morgenochtend ga ik er weer in.

Er gaat zo veel door me heen niet normaal. Ik zou wel willen dat er een typmachine in mijn hoofd zat. Dat ik meteen alles kon opschrijven. Zo veel teksten, zinnen en woorden komen steeds naar boven. Ik heb alleen niet de tijd om alles op te schrijven.

Vandaag ben ik begonnen met mijn Instagram. Woepwoepwoep…. Dat vond ik best wel spannend, dan denk ik steeds waarom ga ik dat doen wat heb ik te zeggen? De hele dag door komt er van alles op wat ik zou willen delen. De tijd beperkt.

Mijn bericht voor morgen staat klaar en dat is fijn kan ik die meteen posten morgen ochtend!

Nu voor het schrijven heb ik een kaart getrokken echt heel erg mooi! Het is wel heel grappig want het is, The Tree of Life. Het bericht wat ik vanavond voor Instagram heb geschreven ging over mijn eerste dag dat ik met mijn camera het bos in ging morgen (nou bijna nu) precies een maand geleden. Zo veel synchroniciteit. De kaart gaat precies over waar ik vandaag mee bezig was, waar ik over na aan het denken was.

BALANS

Balans vinden in het leven. Dit doen is soort van nieuw. Mijn balans vinden gaat over hoe ik denk over mezelf. De kaart gaat over de wortels van de boom en de takken.

“Let your roots and branches be aligned with your heart’s longings.” Dat is zo belangrijk. Wat zijn dan mijn hart verlangens? Wat voel ik echt in mijn hart dat echt belangrijk is?

Zelfliefde en expressie geven aan mijn ziel. Vrijheid en mijn waarheid spreken.

Dan zie ik meteen zo veel allemaal dingen van allemaal verschillende mensen uit verschillende hoeken. Iedereen heeft een andere mening. Zo is het leven, het leven hier op aarde kent alleen een waarheid en dat is liefde. De rest veranderd en is constant in beweging.

Voor mij heeft dat effect merk ik op wat en hoe ik dan wil schrijven en delen. Want alles buiten de liefde om is veranderlijk.

Wat iedereen te brengen heeft is uniek, dat maakt de wereld zo mooi. Ook zo complex. Nu leven we ook nog eens in zulke complexe tijden. Wil ik me daar over uitlaten? Wat wil ik dan zeggen? Die vraag gaat vaak door me heen.

Ik ben niet gevaccineerd dat wil ik ook niet en dat ga ik ook niet doen. Ik heb mijn lichaam niet zo lang geleden al iets aan gedaan en ik wil haar niet iets toedienen waarvan ik niet zeker weet wat de werking er van is. Ik ben tegen de QR code. Die heb ik ook niet aangevraagd na mijn corona. Ik ben dat niet en daar sta ik niet achter en voor….

Ik zou willen voor iedereen dat ze een keuze maken waar ze achter staan. Maakt niet uit welke dat is. Iedereen heeft diep van binnen een stem die kan vertellen wat het beste is voor jou. Die keuze maken en daar achter staan. Dan is er zo veel oordeel van zo veel mensen. Wat mensen uit elkaar drijft.

Het zal ergens goed voor zijn dat geloof ik anders gebeurt het niet. Het zal niet meer het zelfde worden, beter denk ik, zo anders. We zijn nog niet in die toekomstige nu en weten nog niet hoe dat eruit ziet.

We zijn nu als mensheid al wel aan het schrijven en maken voor die toekomstige nu. Dus wat kies jij? Liefde of angst? Oordeel of openheid? Kan jij accepteren dat we allemaal andere keuzen maken? Het is niet altijd makkelijk omdat te accepteren, dat weet ik.

Ik denk dat de liefde en de vrede overvloedig aanwezig is in ons hart. In de liefde die geen oordeel kent. Mijn pijn zit in de oordeel die ik zo veel heb gevoeld in mijn leven. Die oordeel wil ik niet verder geven en niet verder leven.

Dus hoe deel je uit liefde met woorden, zonder uit of buiten te sluiten? Door te erkennen? De gevoelens en de gedachten van iedereen te erkennen. Te ontvangen zonder oordeel. Te geven uit liefde in eigenheid en eerlijkheid zonder een ander pijn te doen of te kwetsen. Hoe dat er precies uit ziet weet ik nog niet. Dat mag ik gaan ontdekken. Ik kies voor liefde en eerlijkheid daar mee erken ik mijn unieke authentieke zelf. Of kan ik beter zeggen mijn intuïtie? Mijn gevoel?

Dan stond er nog in de kaart: “What dreams do you want to awaken to create a mindful destiny. Reflect on how you want to blossom, the kind of fruit you want te produce, and where you want to sow your new seeds. Be a consious creator!”

LUCINOVA MYSTICAL SHAMAN ORACLE

Zo bizar dat deze gedachten en vragen zo door me heen zijn gegaan vooral vandaag. Ongelofelijk, zo dankbaar dat ik deze kaart heb getrokken. De vragen komen natuurlijk omdat ik vandaag ben begonnen op Insta en weet dat mensen dat meteen zullen lezen. Dat was de reden dat die vragen zo sterk aanwezig waren vandaag.

Ik wil delen en ik wil dat het zo puur mogelijk is.

Wat zijn mijn dromen? Wat wil ik laten bloeien? Wat wil ik creëren?

Hier ga ik in een andere blog misschien wel morgen meer antwoord over geven. In alle open en eerlijkheid. Ik wil nog even voelen diep van binnen, vragen aan mijn zijn, mijn ziel.

Dank je wel voor het delen! Dankbaar voor deze kaart. Dankbaar dat de kinderen weer bij me zijn. Dankbaar dat ik ben gaan hardlopen. Dankbaar voor mijn lichaam. Dankbaar voor alle lieve berichten op Insta. Dankbaar voor alle liefde om me heen. Dankbaar voor alle inzichten. Dankbaar voor het koude water. Dankbaar voor moeder aarde. Dankbaar voor de liefde die ik voel stromen in mijn hart…

Zo veel liefde en liefs voor jou! Kussss Naomi

LUCINOVA BOOM CONTACT