FOTONENTHERAPIE, BLOEMEN TUIN EN VEEL GOEDE GESPREKKEN

Woensdag 20-10-2021

POORT

De wekker gaat vroeg vanochtend. Ik heb een al enige tijd geleden een afspraak geboekt voor verschillende vormen van therapie. Bioresonantie therapie, Magneetveld therapie en Laser fotonentherapie. Ik kijk er naar uit. 90 minuten stil liggen en zitten. Helemaal tot rust komen, echt contact maken met mijn lichaam en mediteren. Vandaag is het de derde keer dat ik er heen ga. Het helpt ik voel de effecten er van heel goed. Mijn lichaam was echt uit balans, nu voel ik dat ik steeds meer in balans kom. Het voelt zo veel rustiger, ik heb veel minder last van klachten die ik had. Ik heb nog drie afspraken staan en dan word ik weer doorgemeten en krijg ik levend bloed analyse.

Didi rijdt, we zijn samen met haar bus naar de camping gereden. Reier gaat ook mee, Bo en Fedde blijven thuis. We moeten in Amersfoort zijn. We hebben weer een fijne auto rit met allemaal verschillende gesprekken. Zo fijn om even samen met mijn zus te zijn.

MEDITEREN EN VISUALISEREN

Wanneer ik daar ben mag ik gaan zitten en krijg ik een lamp achter bij mijn nek en twee staven in mijn handen. Ik ontspan helemaal, visualiseer over de helende energie die mijn lichaam instroomt. Het voelt heerlijk, helemaal ontspannen ben ik soms krijg ik even kippenvel. Contact maken met de cellen van mijn lichaam met ze communiceren het doet echt iets met me.

De lamp wordt een paar keer verplaatst na de Magneetveld therapie en Laser fotonentherapie mag ik naar een andere kamer, daar zit ik in een stoel en krijg ik Bioresonantie therapie van 45 minuten. Eerst mediteer en visualiseer ik daarna pak ik een boekje e ben ik aan het schrijven. De 45 minuten zijn als een zo voorbij. Ik ben helemaal tot rust gekomen en mijn lichaam voelt heerlijk aan.

Het is bijna 60 minuten terug rijden naar de Lievelingen. We hebben lunch meegenomen en eten allemaal in de auto. Gesprekken over van alles, regen, harde regen, Reier zingt de jongens zijn blij dat we bijna thuis zijn.

Op de Lievelingen aangekomen, knuffels van de jongens. Ze hebben al weer plannen gemaakt voor de dag. Zwemmen, ze worden gebracht door de vader van Pelle dat is heel erg fijn. Didi en Reier gaan een middag dutje doen samen. Het regent nog erg buiten ik besluit even achter de laptop te kruipen met een kop thee en wat dingen uit te zoeken voor mijn website.

BLOEMEN TUIN

Wanneer die twee leukerd wakker worden is het opgeklaard en gaan we naar buiten. Ik neem de camera mee. Er is hier een hele mooie bloemen tuin waar ik graag nog even foto’s wil maken.

BLOEMEN TUIN

STAPPEN

Bewondering voor alle mooie bloemen die nog in bloei staan. De tuin inspireert ik heb zin om tuin plannen te maken voor thuis. Reier geniet er van zijn kleine handjes zouden soms graag een bloemetje willen plukken het lukt hem om het te weerstaan. Dan begint het weer heel hard te regen. We besluiten om wat te gaan drinken bij het restaurantje van de Lievelingen.

We komen bekenden van Didi tegen en schuiven bij hun aan. We blijven nog de hele avond plakken we eten daar een hapje. We hebben een hele gezellige avond met veel mooie gesprekken. De jongens komen terug van het zwemmen. Ze hebben genoten en eten ook nog een hapje. Dan gaan we terug naar het huisje. Reier gaat slapen, de jongens gaan nog even buiten spelen. Wanneer ze weer terug zijn maken we een vuur en we hebben hele fijne gesprekken over de middelbare school.

Boris zit op de middelbare school in Amsterdam Noord Explore heet die school het onderwijs wat ze daar geven is heel anders dan op normale scholen. Bo luistert aandacht mee en en stelt veel vragen. Hij heeft het niet naar zijn zin op de middelbare school nu.Hij heeft wel echt oren naar deze school. We besluiten dat we aar gaan kijken.. Heel spannend voor hem.

Het normale onderwijs systeem past niet echt bij Bo. Hij verveelt zich en word er echt ongelukkig van. Elke dag wanneer hij terug komt van school is hij niet blij. Hij is niet depri maar hij wordt er totaal niet gelukkig van. Dat doet pijn. Het zou zo fijn zijn voor hem als hij zich zou kunnen ontwikkelen op zijn eigen manier. Een manier die beter bij hem past.

DE APPEL VALT NIET VER VAN DE BOOM

Het is zo herkenbaar. Gelukkig had ik zelf wel leuke vrienden op de middelbare school. Toch heb ik het niet lang volgehouden. In de derde trok ik het niet meer en ben ik gestopt. Ik was toen erg depri ik had veel ruzie thuis toen met mijn moeder. Ik ben toen weg gelopen van huis en niet meer terug gegaan.

Na twee weken heb ik weer contact gezocht met mijn moeder. Ik wilde niet meer thuis wonen, ik had natuurlijk nog steeds leerplicht. Verloren begon ik aan de kappers school. In die periode was ik echt niet gelukkig en ben maar 30% naar school gegaan. De rest van de dagen lag ik heel veel in bed depressief te zijn.

Gelukkig heb ik zelf een hele andere en een veel betere band met mijn eigen kinderen. Als we Bo kunnen helpen door onderzoek te doen naar scholen met heel ander onderwijssysteem doe ik dat graag. Ik wil dat hij kan ontdekken wie hij is en wat hij te geven heeft aan de wereld om hem heen. Zijn talenten ontdekt en die ontwikkeld.

Het is echt belangrijk voor me om er voor hem te zijn en hem te ondersteunen. Met hem ontdekken wat hij nodig heeft. Ik ben heel erg benieuwt.

IEDEREEN SLAAPT

Het is weer laat nu en iedereen slaapt al lang. Donker alleen het licht van de laptop, zit ik onder de dekens nu Bo aan de ene kant en Fedde aan de andere kant. Het tikken van de regen maakt me gelukkig als ik hier binnen knus tussen de jongens in zit te schrijven.

Ik ben moe maar voldaan van weer ene bijzondere herfst vakantie dag op de Lievelingen. Ik ben weer blij dat ik toch nog ben gaan schrijven ook al wist ik van te voren dat het veel te laat zou worden. Ik hou me aan mijn afspraak die ik met mezelf heb gemaakt. Die wil ik niet verbreken. Elke dag een blog schrijven.

Het is volle maan vandaag en dat voel ik.

Al een paar dagen merk ik dat het volle maan aan het worden is en vandaag is. Het is zo mooi dat de volle maan altijd iets ontwaakt in ons wat het ook mag zijn. Ze brengt ook nu weer veel teweeg. Ik voel de emoties ergens in me drijven alleen kom ik er nog niet helemaal bij. Dat zal nog wel komen.

Dankbaar voor deze bijzondere dag. Dankbaar voor de therapie. Dankbaar voor alle mooie gesprekken. De inspirerende tuin. Dankbaar voor Bo, Fedde, Didi en Reier dat we hier samen mogen genieten van deze mooie plek allemaal op ons eigen manier.

Ik ga nu liggen en hopelijk heerlijk en diep salpen. Alle liefs en zo veel liefde voor je prachtige hart.

BUITEN WERELD

Zusje wat ben je mooi! Zo trots op haar…