EEN ONBESTEMD GEVOEL

In deze blog vertel ik over mijn onbestemde dag.

Vrijdag 22-10-2021

ONBESTEMD

Hoe voel ik me vandaag eigenlijk? Ik weet het niet zo goed. Op zich best goed het was vandaag een gewone hele normale dag. Ik heb mijn nieuwe lens opgehaald. Daar ben ik heel erg blij mee. Alleen heb ik vandaag niet veel kunnen fotograferen. Dat vond ik wel heel erg jammer Ik voel me vandaag een beetje afwezig. Ik weet niet zo goed of dat is, omdat ik een beetje moe ben of? Geen idee.

We zijn vandaag bij Oma en Opa langs geweest, het was heel erg fijn om ze weer te zien. Even te kletsen en te delen. Ik had ze al even niet gezien omdat ik corona had en daarna naar de camping was.

Waar was ik dan vandaag, als ik me afwezig voelde en ook soort van was. Ik heb Wessel wel gezien maar we waren niet echt samen. Ik was samen met Fedde en toch was ik er niet echt. Ook bij opa en oma en in de avond ben ik even naar een vriendin geweest en daar was ik ook wel maar ook weer niet. Misschien was het vandaag gewoon zo een dag.

Ik had meer willen doen, eerder willen opstaan. Ik werd al wakker met en vreemd gevoel. Ik voel me nu ook niet verdrietig maar ook niet blij. Onbestemd.

Ja er is iets in me dat niet helemaal tevreden is over deze dag. Over wat ik vandaag heb gedaan. Ik had gewild dat het anders was. Nu, maar eigenlijk al de hele dag.

Ik vind het nu ook best lastig om te schrijven omdat ik niet zo goed weet wat ik dan wil delen. Ik wil eerlijk zijn echt delen alleen wat ik nu dan wil delen weet ik niet helemaal.

Kan ik het accepteren dat het zo is? Misschien niet helemaal. En misschien mag dat ook gewoon.

Ik ga deze dag dan ook loslaten en afsluiten.

Ik ben dankbaar dat we bij Oma en Opa waren. Dankbaar dat Wessel lekker eten heeft gemaakt vandaag. Dankbaar voor alle knuffels van Fedde. Dankbaar voor het samen zijn met een vriendin en haar vragen. Dankbaar ook toch voor mezelf dat ik het niet makkelijk vond om iets te schrijven vandaag dat ik het wel heb gedaan. Dankbaar dat het dankbaar zijn helpt met relativeren nu in het moment dat ik schrijf en voel. Er valt een last van me af. Welke last weet ik niet precies, wel voelt het als een oplossing.

Voor morgen ga ik op tijd opstaan de dag op een bestemde manier beginnen.

Tot morgen. Heel veel liefs en liefde Naomi

Share the Post:

Related Posts