EEN MIEZERIGE DAG

HERFSTVAKANTIE DAG 2

Dinsdag 19-10-2021

SAMEN

Ik word helemaal met een shock wakker uit een bizarre droom deze ochtend. Pfff… Ik kan niet meer slapen en ik besluit te kijken hoe laat het is 6:45. Ik blijf lekker onder de dekens liggen, het er zo comfortabel warm. Ik ben nog wel een uur aan het na sudderen van die bizarre droom, het was eigenlijk meer aan nachtmerrie. Om 8:00 hoor ik dat de jongens wakker zijn en 15 minuten later besluit ik uit bed te springen en warme appeltjes te bakken met kaneel.

De jongens eten lekker warme appels en al snel daarna gaan ze pannenkoeken bakken. Didi en ik staan versteld van de kookkunsten van deze 4 jonge mannen. Mooie dunne pannenkoeken die worden geflipt in de lucht. Er wordt een hele stapel gemaakt en iedereen geniet van de pannenkoeken.

MIEZER REGEN

Het miezert buiten we zijn allemaal een beetje moe en hangerig. Na een uur binnen hangen gaan de jongens er toch maar even op uit. Opdat moment krijg ik een mail binnen van bol.com met de mededeling dat mijn affiliate verzoek is afgewezen. Ik heb nog niet genoeg content op mijn website. Ik voel een teleurstelling indalen, ik baal er eigenlijk echt wel even van. Ik had gehoopt vandaag een boeken tip te schrijven en mijn eerste affiliate link er in te plaatsen. Nee, nee, nee nou ik moest even diep adem halen, ik zag heel even alles in duigen vallen. Ik besluit maar niet te luisteren naar dat verhaaltje in mijn hoofd. Als dat nog niet kan, dan moet ik maar een ander plan bedenken. Ik ga dit laten slagen hoe dan ook!

HEEL VEEL AFWAS

De jongens wilde graag naar de bioscoop. Het is zo een druilerige dag, dus dacht ik vooruit. Dat was iets wat Fedde graag deze vakantie wilde doen. Ik zei, ik trakteer doen jullie heitje voor karwijtje? De afwas? Dat vonden ze meteen een mooie deal en ik ook.

De twee zussen zijn allebei hun eigen regenjassen en laarzen vergeten. Dat is niet zo handig met dit weer en een ventje die graag naar buiten wil.

De jongens zijn weer buiten aan het spelen wanneer Didi en ik besluiten om zelf de afwas te gaan doen met Reier. We hadden alles klaar en wilde net weg rijden met een hele bolderkar vol met afwas toen de jongens met z’n vieren terug kwamen en vrolijk riepen, kom maar op met die afwas dat doen wij. Dat was ook eigenlijk de afspraak en heel fijn.

AFWAS

Didi, Reier en ik zijn een rondje over de camping gaan lopen in de motregen buiten. Het ene huisje is nog mooier dan de ander en allemaal hebben ze hun eigen karakter en verhaal. De Lievelingen is echt een mooie, bijzondere plek. We zijn lekker aan het kletsen over huizen wat we zelf zouden willen en hoe we zouden willen wonen. Zo veel ideeën maar wat willen we nu echt? Wat wil ik nu echt? Hoe wil ik wonen en leven?

WAT WIL IK ECHT?

Ik zou er het liefste meteen een antwoord op willen en kunnen geven. Helaas ben ik er nog niet helemaal uit. Dichtbij de natuur, het liefst in een yurt en liever niet in een huis.

Omdat ik ben afgewezen door bol.com ben ik ook veel aan het nadenken hoe en wat ik met mijn website en blog wil. Ik ben namelijk heel erg trots dat ik ben begonnen en ook echt heb besloten dat ik dit wil doen en ga doen.

Ik geniet hier zo van, het schrijven en foto’s maken. (al heb ik dat vandaag niet zo veel gedaan omdat ik niet wilde dat mijn camera nat zou worden.) Op mijn to do lijst staat ook dat ik een doel wil opstellen voor mijn blog. Ik wil bedenken welke kant ik op echt wil.

De vraag hoe ik echt het liefst zou willen leven komt vaak bij me langs vandaag.

QUALITY TIME MET MIJN ZUS

Wij zussen hebben in de middag wanneer de jongens in de bioscoop zitten en Reier ligt te slapen de tijd om samen te kletsen, we nemen het er van. Het kapitalisme wordt onder de loep genomen. Didi is een interessant boek over dat onderwerp aan het lezen. Zelf ben ik ook heel veel bezig.

Gesprekken over wat succes voor ons betekend. We hebben als collectief besloten hoe succes ongeveer uit zou moeten zien. Maar we zijn toch allemaal authentieke mensen dan zou ons succes niet meetbaar kunnen zijn aan een collectief standaard? Toch?

Wat betekend succes eigenlijk voor jou? Die vraag kan alleen jij beantwoorden toch? Heb jij daar wel eens heel erg goed over nagedacht en gevoelt?

Is het eigenlijk wel zo leven maakbaar vragen we ons af? Zo veel vragen hihihihi

Wanneer we allemaal weer terug zijn op de Lievelingen breekt de zon door en kunnen we lekker buiten vuur maken, koken op het vuur en samen buiten eten. We zijn blij de zon nog even te zien.

Dan horen we dat er in de spiegelzaal van de Lievelingen een hele leuke film wordt afgespeeld. We besluiten daarheen te gaan.

EVEN ALLEMAAL DANSEN EN GEK DOEN

Voordat we gaan, gaan we nog even samen dansen, lachen, gieren en brullen. Lekker gek doen en lachen wat is dat toch fijn!

LOOK

Deze hilarische foto’s hebben we te danken aan Bo. Bedankt Bo! Nu kan iedereen mee genieten van deze te gekke momenten die samen hebben gedeeld.

We genieten van de film. Helaas moet Didi vroegtijdig de film verlaten. Reier is moe en wilt lekker naar bed. De film is geweldig. Wil je nog leuke film tips? Ik ben net een blog geschreven met kinderfilm tips die ook leuk zijn voor jou!

Fedde ligt vannacht bij mij in bed. Hij valt in slaap. Ik heb mijn laptop op schoot mijn telefoon en camera bij de hand en ik schrijf de dag van me af.

Ik ben dankbaar voor deze, een beetje druilerige onbestemde dag. Dankbaar voor die momenten die we samen delen. Dankbaar voor de tijd samen met mijn zusje. Dankbaar dat we hier mogen zijn. Dankbaar voor de liefde die we met elkaar delen.

Nu is het tijd voor mij om te slapen. 1:30 oeps… Ja hallo he, ik heb besloten elke dag te posten en dat ga ik doen ook.

Met alle liefde in mijn hart geef ik je veel liefs Naomi