VERWONDERING

NATUUR VRIJHEID

17-10-2021 Zondag

SPIEGELBEELD

Gisteren was ik in het bos. Jeetje wat heb ik genoten. Ik was alleen ik had mijn camera mee en ik wilde foto’s maken, luchten en even bewegen. Ik was daar, het was magisch. Van binnen voelde ik een sprankel. Ik was daar en kon helemaal opgaan in het moment, waarnemen, voelen zo diep in mijn hart dat ik soms wel wilde schreeuwen van geluk.

Mijn mooiste herinneringen van vroeger zijn van die momenten buiten in de natuur. In de bergen in Noorwegen of bij mijn tante in Doorn in haar tuin die was magisch, beetje wild en er waren bomen en bloemen. Mijn fantasie kon los gaan ik kon spelen met de natuur en helemaal zijn wie ik was. Het gevoel als of ik kon toveren.

De natuur buiten waar het leven zo volop aanwezig is, in stilte, zo veel ruimte, pure vrijheid.

Dus daar in het bos met de camera in mijn handen ging ik los. Honderden verhaaltjes van al die bomen. Die daar staan en zijn, ze zijn zo aanwezig en ze kunnen niet praten toch kunnen ze zo veel vertellen. Allemaal een eigen verhaal. Ze leven vol op, helemaal in het moment zonder te kunnen bewegen zonder geluid te maken… Wat maken ze me gelukkig.

Ik kreeg zo veel energie ik was niet meer moe en mijn lichaam was in volle vreugde.

FANTASIE
VERWONDERING

VERWONDERING

Wat hou ik van de staat van zijn van verwondering. Dat gevoel wil ik met deze blog graag met je delen. De verwondering voor de natuur en wat dat allemaal in me los maakt. Ik vraag me af hoe jij dat mee maakt? Voor mij betekend verwondering ook helemaal in het nu zijn. Open om te ontvangen als of het helemaal nieuw is. In verwondering wil ik ook geven , die energie van verwondering. Wanneer ik er nu zo over schrijf en ik laat dat toe. Heerlijk!

Lukt het je om naar de beelden die ik heb gemaakt met verwondering te kijken? Mag ik je uitnodigen omdat te doen?

Om nog meer verwondering te voelen heb ik een mooi nummer waar je nu naar zou kunnen luisteren en dan kijken naar de foto’s.. Het is altijd beter om dan even oortjes in te doen.

NUMMER:

PURE SPIRITS OF THE FOREST

via spotify

https://open.spotify.com/album/1H81jGoWeLI8ufq42GfDPn?highlight=spotify:track:0zm9qYB2pkQ9qgnTact6Cc

of deezer

https://www.deezer.com/search/pure%20spirits%20of%20the%20forest

Ik ben heel erg benieuwd naar je ervaring! Hopelijk heb je een beetje mee kunnen genieten van de muziek en de beelden en heb je iets moois beleeft in je zelf met je zelf.

Met alle liefde van mijn verwonderende hart.

Liefs Naomi

EINDE

ALLE FOTOS ZIJN DOOR MIJ GENOMEN IN HET BOS