HET BEGIN

MIJN BLOG

16-10-2021 Zaterdag

STAPJES

Ik zit nog thuis met corona, ik ben niet heel erg ziek geweest maar wel echt niet lekker. Kon niet werken en nog steeds voel ik me niet goed genoeg om te werken. De afgelopen week heb ik veel gevoeld, fysiek en ook in mijn hart. Ik heb heel veel gelezen, veel luisterboeken geluisterd, potcasts geluisterd en twee fantastische documentaires gekeken. Dat was stiekem wel heerlijk. Vandaag had ik de hoop dat ik zou kunnen werken maar gisteren ging ik even de deur uit en voelde ik me nog niet de oude. Nou dat komt. Ik neem het er maar van. Na al het lezen, luisteren, voelen, schrijven en nadenken heb ik nu echt besloten om te beginnen met mijn droom.

MIJN DROOM

Wat is mijn grote droom? Mijn authentieke zelf expressie geven door te delen. Dat is al mijn hele leven mijn diepste verlangen. Nou ik wilde vroeger eigenlijk ook tovenares worden en heks. Daar ben ik ook nog mee bezig…hihihih Ik realiseer me dat nu zo sterk zo diep en valt echt iets op zijn plek. Dit is het begin van een grote droom, mijn grote droom… Ik ga je nog zo veel meer vertellen over al mijn ideeën en alles wat ik nog ga doen. Nog even dit, mijn kinderen zijn ook mijn grote droom ❤

NA TRAUMA EN SCHAAMTE

Trauma en schaamte hebben een hele grote rol gespeeld in mijn leven. Ze hebben me tegengehouden dromen waar te maken. Me gestopt te doen wat ik wil en waar ik echt gelukkig van word. Het heeft ervoor gezorgd dat ik dingen heb gedaan die ik beter niet had kunnen doen en het heeft me blind gemaakt voor wat ik wel allemaal kan en al heb gedaan. Na leren van leven, vallen en opstaan ben ik nu hier. Wat ben ik hier dankbaar voor dat ik dit nu mag en kan doen. Ik ga hier zo van genieten en het gaat ook een uitdaging worden. Want ik vind het me een partij spannend. Ben ook nog steeds aan het leren om mezelf lief te hebben en te luisteren naar mijn intuïtie. Nou dit is daar ook onderdeel van. Ben wel al trots nu al op mezelf.

HET DOEN OP MIJN EIGEN MANIER GEWOON LEKKER EIGENZINNIG

Ik ga stoppen met mijn werk waar ik een vast inkomen uithaal, waar ik me veilig voel maar waar ik vast loop. Ik ga beginnen met werken als schilder voor mijn broer ook als zelfstandige en hopelijk kan ik binnen kort rond komen van mijn website, van dingen doen waar ik echt gelukkig van word.

Ik voel een heerlijkheid en energie naar boven komen nu ik dit doe en van binnen ruimte maak… Toestemming geef aan mijn eigenzinnigheid en het allemaal mogen doen op mijn eigen manier zoals ik het leuk vind. Met mijn spelfouten en zinnen die misschien niet helemaal kloppen. Het geeft niet, ik voel mijn lichtje aangaan en ik begin te stralen, ik krijg hier energie van nou dan is het goed genoeg voor mij! Dit geeft mijn leven mening.

Dank je wel voor het lezen en je hoort snel weer van me!

Liefs Naomi