KINDERFILM TIP NODIG?

SAMEN HERINNERINGEN MAKEN

UIT DE OUDE DOOS

Het is herfst het regent het waait en het is koude buiten. Binnen is het lekker warm en de kaarsen staan aan. Je hebt zin om samen met je kinderen een film te kijken? Maar niet zo maar een film nee, een hele gezellige, die niet alleen de kinderen maar ook jij leuk vind! Een kinderfilm waarbij je na het kijken een warm gevoel van overhoudt?

Ik heb stiekem een hele leuke lijst samen gesteld en ik geef er vandaag vast drie aan je.

1

Matilda die ken je misschien wel. Een super leuke lieve film over het meisje Matilda. Zelfs jongens van 10 en 12 vinden deze film leuk, meiden van 15 en moeders van 33 en 37.

2

Dennis the Menace is een zo een grappige film over een heel leuk jongetje Dennis die allemaal streken uithaalt. Ze hebben dat zo goed gedaan in deze kinderfilm.

3

Mrs Doubtfire is een hele ontroerende en ook grappige film die er alles voor over heeft om na zijn scheiding zijn kinderen te blijven zien. Echt een aanrader!

Kruip lekker onder een dekentje tegen elkaar aan.

Zet het water, een kopje thee met honing of een warme chocomelk maar klaar en druk op Play.

Ik wens jou en je kinderen alvast heel veel kijk plezier deze herfst. Dat jullie samen gezellig kunnen genieten van kinderfilms die de boeken in gaan als jeugdsentiment.

Wil je binnenkort nog meer leuke kinderfilm tips?

Hou mijn Blog in de gaten…

Heel veel liefs en liefde Naomi